Slibning2020-10-08T17:08:07+00:00

Vi sliber dit terrazzogulv

Vi giver dit gulv nyt liv

Er dine terrazzogulve blevet trætte og triste at se på? Så kan vi hjælpe dig med slibe dem, så du igen får flotte gulve.

Hos Danol Terrazzo har vi over 40 års erfaring med at slibe terrazzogulve. Vi har slebet og støbt terrazzogulve for en lang række tilfredse kunder.

Når du benytter Danol Terrazzo til slibning af dine terrazzogulve, er du altid garanteret et flot og professionelt resultat.

Vi udfører arbejdet til tiden, og vi står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til vedligeholdelse af dine gulve.

Hvordan sliber vi terrazzogulv?

Terrazzogulve bliver med tiden lidt grå at se på, hvis man ikke lige får fjernet vandet efter et bad for eksempel. Når det sker, så er det vigtigt, at du ikke prøver at rense gulvet selv, da det ikke tåler syreholdige væsker, men i stedet får det slebet, så det kan blive flot igen.

Vi sliber gulve dine terrazzogulve ved hjælp af specielt værktøj, som både kan bruges på større og mindre områder, så gulvet også bliver slebet, der hvor det kan være svært at komme til.

Efter vi har slebet gulvet giver vi det en sæbebehandling. Sæbebehandlingen er med til at beskytte gulvet, gøre det nemmere at rengøre, og gøre det mere holdbart og modstandsdygtigt, så du er garanteret et pænt resultat i lang tid.

Når gulvet er blevet slebet og har fået sæbebehandling er det vigtigt, at du vedligeholder det, så det holder i mange år. Du vedligeholder gulvet ved at rengøre det med sæbevand. Sæbevandet består af sæbespåner, som du enten kan blande op med vand eller købe som et flydende middel.

Kontakt os
Vi sliber terrazzogulve