Skip to main content

DANOL TERRAZZO A/S

Terrazzo bordplade til køkken eller bad

Vi er eksperter i venetiansk terrazzo

Drømmer du om en terrazzo bordplade i dit køkken eller på dit badeværelse? Så kan vi fremstille den for dig. Hos Danol Terrazzo i Charlottenlund har vi over 40 års erfaring med fremstilling af alle slags terrazzo bordplader.

Vi leverer terrazzo til kunder i blandt andet Nordsjælland og København, og vi er eksperter i traditionel venetiansk terrazzo. Du kan naturligvis se frem til et professionelt resultat i høj kvalitet, hvor vi har fokus på dine ønsker.

Terrazzo bordplade

Få et tilbud på en terrazzo bordplade

Du er meget velkommen til at høre mere om venetiansk terrazzo og om de mange muligheder. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål eller give dig et godt uforpligtende tilbud på en terrazzo bordplade.

Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med at få en eller flere flotte bordplader. Vi tilbyder også vedligeholdelse såsom slibning af terrazzo.

Robuste og holdbare bordplader i flotte farver

Bordpladerne er fremstillet af terrazzo, som består af en blanding af cement og marmorskærver. Vi kan levere dem i næsten en uendelighed af farver. Derfor kan du selv bestemme, hvordan din unikke terrazzo bordplade skal se ud. Det kan være, at du er til en masse flotte farver, eller måske er du til det mere stilrene og enkle?

I modsætning til laminatbordplader er terrazzo bordplader meget robuste og holdbare. De kan tåle det meste, og de er er vand- og varmeresistente. Samtidig er de pænere end for eksempel en betonbordplade. De kan naturligvis skæres til, så de passer til en håndvask i et bad eller en køkkenvask.