Skip to main content

DANOL TERRAZZO A/S

Slibning af terrazzogulv og bordplade

Vi giver din terrazzo nyt liv

Er dine terrazzogulve og -bordplade blevet trætte og triste at se på? Så kan vi hjælpe dig med at slibe dem, så du igen får flotte overflader. Hos Danol Terrazzo har vi over 40 års erfaring med slibning af terrazzogulve og slibning af terrazzo bordplader.

Når du benytter Danol Terrazzo til slibning af terrazzo-bordplade og -gulve, er du altid garanteret et flot og holdbart resultat. Vi udfører arbejdet til tiden, og vi står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til vedligeholdelse. Fra vores base i Charlottenlund hjælper vi kunder i Nordsjælland og i København. 

Hvordan slibes et terrazzogulv eller bordplade?

En overflade fremstillet af terrazzo bliver med tiden lidt grå at se på, hvis man eksempelvis ikke lige får tørret vand væk derfra. Når det sker, så er det vigtigt, at du ikke prøver at rense overfladen selv, da det ikke tåler syreholdige væsker. Vi udfører terrazzo bordplade slibning og terrazzogulv slibning ved hjælp af specielle værktøjer. Disse kan både bruges på større og mindre områder, så overfladen også bliver slebet, hvis der er steder, hvor det er svært at komme til.

Efter vi har foretaget en slibning af terrazzo-bordplade eller -gulve, giver vi det en sæbebehandling. Sæbebehandlingen er med til at beskytte overfladen, gøre det nemmere at rengøre, og gøre den mere holdbart og modstandsdygtigt. Samtidig er du garanteret et pænt resultat i lang tid, uanset om det er et gulv eller en bordplade, som er blevet slebet.

Når overfladen er blevet slebet og har fået en sæbebehandling, er det vigtigt, at du vedligeholder det, så det holder i mange år. Du vedligeholder overfladen ved at rengøre det med sæbevand. Sæbevandet skal bestå af sæbespåner, som du enten kan blande op med vand eller købe som et flydende middel.

Få en pris og mere info om slibning af terrazzo bordplade

Hvis du ønsker at høre mere om hvordan vi sliber overflader fremstillet i terrazzo, vores priser for slibning af terrazzobordplade eller terrazzogulv slibning, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi udfører også andre opgaver såsom rensning af terrazzogulve. Uanset hvad står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål eller give dig et godt tilbud på din opgave. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med den næste slibning!