DANOL TERRAZZO A/S

Rensning og reparation af terrazzogulv

PROFESSIONEL REPARATION AF TERRAZZOGULVE

Selvom terrazzogulve er robuste og modstandsdygtige, så ælder de også. Nogle oplever eksempelvis, at der med tiden opstår revner og sprækker i gulvet, fordi underlaget udvikler sig over tid.

Hvis dette sker for dig, så står Danol Terrazzo klar til at hjælpe dig med en reparation af terrazzogulv. Vi har over 40 års erfaring med reparation af terrazzogulve, så hos os er du altid sikret en professionel håndtering af din gulvreparation. Fra vores base i Charlottenlund hjælper vi kunder andre steder i Nordsjælland og i København. 

Hvordan repareres et terrazzogulv?

Vores dygtige og erfarne medarbejdere kan hjælpe dig med at få flotte og fejlfri gulve igen. Når vi reparerer terrazzogulve, skærer eller hugger vi gulvet op over jerndragen, hvorefter der lægges nyt gulv med ny terrazzo.

Alle terrazzogulve er unikke, og derfor er der ikke to gulve, der er ens. Det betyder, at vi finder den farve, der ligner det nuværende gulv mest, så du får et ensartet, flot gulv. Ønsker du en ny farve på dit gulv, kan vi også klare dette, da der findes mange terrazzogulv farver.

Rensning af terrazzogulve – hvornår er det nødvendigt?

Har dit gulv brug for en rensning? Rensning af terrazzogulv er et godt alternativ, hvis du ikke ønsker slibning af terrazzogulv. En rensning er effektiv og helt støvfri metode, hvilket kan være en fordel, hvis der er tale om offentlige bygninger, såsom institutioner og hospitaler.

Terrazzogulve må ikke renses med almindelig syre. Vi bruger derfor en syre, som er udviklet specielt til rensning af terrazzogulve. Efter vi har renset gulvet, sørger vi for at fjerne det overskydende syre, hvorefter vi overfladebehandler gulvet med en sæbebehandling. Sæbebehandlingen gør gulvet nemt at vedligeholde, så det holder i mange år.

Ring i dag og få en pris på reparation og rensning

Hvis du ønsker at høre mere om rensning eller reparation af terrazzogulv, eller hvis du ønsker at høre mere om vores priser, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med din gulvrensning eller gulvreparation!

VORES REFERENCER

DANOL TERRAZZO