Skip to main content

DANOL TERRAZZO A/S

TERRAZZO BORDPLADE MED VASK

Danol Terrazzo A/S er en af de ældste virksomheder i Danmark, som er specialiseret inden for terrazzo.

Vi har over 40 års erfaring, og kan bryste os med, at vi også er en af de førerende virksomheder inden for faget. Vi leverer altid professionelt udført arbejde, hvor der er taget højde for kvalitet og detaljer.

Vi er fem ansatte i virksomheden, og vi brænder alle for faget og for vores håndværk, som vi er stolte af. Vores dygtige medarbejdere er alle udlært i terrazzo, hvilket garanterer, at vi hos Danol Terrazzo kan levere terrazzo, som er korrekt udført.

Vi leverer alt inden for terrazzo. Har du brug for at få støbt, renset, slebet eller repareret dit terrazzogulv, så har du fat i den helt rigtige virksomhed. Vi fremstiller også bordplader i terrazzo efter skabelon eller mål.

Vores værksted i Charlottenlund er vores hjemmebane, og det er her magien sker. Vi fremstiller selv vores terrazzo på værkstedet, og du har mulighed for at komme ud og besøge os.

På værkstedet kan du se vores farvesortiment, og du kan selv designe dit unikke gulv eller din unikke bordplade. Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser.