Terrazzo bordplader2020-10-08T17:12:42+00:00

Terrazzo bordplade med vask

Få en flot og unik terrazzo bordplade

Mangler du en unik bordplade til dit køkken eller dit badeværelse? Så kan vi fremstille den for dig. Hos Danol Terrazzo har vi over 40 års erfaring med fremstilling af alle slags terrazzo bordplader.

Bordpladerne er fremstillet af terrazzo, som består af en blanding af cement og marmorskærver, som fås i næsten en uendelighed af farver. Derfor kan du selv bestemme, hvordan din unikke terrazzo bordplade skal se ud.

Det kan være, at du er til en masse flotte farver, eller måske til det mere stilrene og enkle? Uanset hvad du foretrækker, så kan du få dit ønske opfyldt hos Danol Terazzo.

Med en bordplade, der er lavet af terrazzo får du en bordplade, der er robust og holdbar. Bordpladen kan tåle det meste, og er vand- og varmeresistent.

Kontakt os

Hvordan laver vi din terazzo bordplade?

Din unikke terrazzo bordplade bliver fremstillet af vores dygtige og erfarne medarbejdere på vores værksted.

Værkstedet er beliggende i Charlottenlund, og du har mulighed for at komme forbi og se vores sortiment af farver inden du bestiller din bordplade.

Vi fremstiller din bordplade præcis, som du ønsker den uanset størrelse, tykkelse, former og farver. Vi laver din bordplade efter dine mål, og hvis du ønsker en bordplade med skæve mål, så fremstiller vi den efter skabelon.

Der er mange muligheder med en terrazzo bordplade. Derfor laver vi også bordplader med udtag til vask og armatur, så du har mulighed for, at få det monteret efterfølgende.

Vi laver terrazzo bordplade med vask
Vi laver terrazzo bordplade med vask