Skip to main content

DANOL TERRAZZO A/S

Et holdbart terrazzogulv – på din måde  

Gulvlægning i eksklusiv æstetik

Ønsker du et terrazzogulv i et udtryk, som er smukt, samtidig med at det holder for livet? Sådan et kan vi lave for dig – og vi imødekommer markedets høje standarder. Vi har mere end 40 års erfaring i faget, og vi leverer unikke gulve efter eget design.

Hos Danol Terrazzo vægter vi professionalisme og kvalitet højt. Det betyder, at du som kunde altid er garanteret det resultat, du drømmer om, og et resultat, som er udført efter alle kunstens regler.

Vi er en af Danmarks førerende virksomheder inden for lægning af det smukke terrazzogulve, og fra vores base i Charlottelund fremstiller vi gulve for kunder i Nordsjælland og København.  

Hvad er et terrazzogulv?

Terrazzo er en blanding af cement og marmorskærver, hvilket gør at det et utroligt slidstærkt og fleksibelt materiale. Det betyder, at man med et terrazzogulv får et gulv, der kan holde til hverdagens brug og slid i mange år.

Det er ikke kun holdbarheden af gulvet, som gør at der er god grund til at få lagt terrazzogulv. Der er næsten endeløse muligheder inden for udseendet i forhold til farver, da man kan blande cementen med marmorskærver i alverdens farver. Derfor er det muligt at designe dit eget unikke gulv.

Hos Danol Terrazzo har vi et bredt farvesortiment med farver til en hver smag. Som kunde hos os får du mulighed for at besøge vores værksted, hvor du kan se vores farver og selv være med hele vejen.

Hvordan lægges et terrazzogulv?

Når vi bygger et terrazzogulv, starter vi med at lægge rå beton, som bygges op med afretningsslag med fald, så der for eksempel kan installeres en bruser efterfølgende. Efter den rå beton er blevet lagt blander vi terrazzo efter dit ønske.

Terrazzoen udlægges på betonen med hulkiler, hvor det efterfølgende står og hærder. Når hærdningen er færdig, sliber vi gulvet to gange. Først sliber og spartler vi gulvet, hvorefter vi finsliber det. Til sidst behandler vi gulvet med en sæbebehandling, som består af sæbespåner, så du får et flot og holdbart gulv.

Kontakt os og få en pris

Hvis du ønsker at høre mere om hvordan gulvet lægges, reparation af terrazzogulv eller priser, så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dit terrazzogulv!