Støbning af terrazzogulv2020-10-08T17:06:57+00:00

Vi udfører alt inden for terrazzogulv

Vi lægger terrazzogulv professionelt

Skal du have lavet gulv af terrazzo? Så kan vi lave dem for dig. Vi har 45 års erfaring inden for faget, og vi leverer unikke gulve efter eget design.

Hos Danol Terrazzo vægter vi professionalisme og kvalitet højt. Det betyder, at du som kunde altid er garanteret det resultat, som du drømmer om, og et resultat som er udført professionelt.

Vi er Danmarks førerende virksomhed inden for gulvbelægning med terrazzo. Vi har lavet terrazzogulve for mange tilfredse kunder, og du kan blive vores næste.

Vi laver terrazzogulvVi laver terrazzogulv

Hvad er terrazzogulv?

Terrazzo er en blanding af cement og marmorskærver, og er et utroligt slidstærkt og fleksibelt materiale. Det betyder, at man med et terrazzogulv får et gulv, der kan holde til hverdagens brug og slid i mange år.

Det er ikke kun holdbarheden af gulvet, som gør, at det en god grund til at få lagt terrazzogulv. Der er næsten endeløse muligheder inden for udseendet i forhold til farver, da man kan blande cementen med marmorskærver i forskellige farver. Derfor gør terrazzo det muligt for dig, at designe dit helt eget gulv.

Hos Danol Terrazzo har vi et bredt farvesortiment med farver til en hver smag. Som kunde hos os får du mulighed for at besøge vores værksted og selv vælge farver, så du får dit helt eget unikke gulv.

Kontakt os

Hvordan laver vi dit terrazzogulv?

Når vi laver terrazzogulve starter vi med at lægge rå beton, som bygges op med afretningsslag med fald, så der for eksempel kan installeres bruser efterfølgende. Efter rå betonen er blevet lagt blander vi terrazzo efter dit ønske.

Terrazzoen udlægges på betonen med hulkiler, hvor efter det står og hærder. Når hærdningen er færdig sliber vi gulvet to gange. Først sliber og spartler vi gulvet, hvor efter vi finsliber det.

Til sidst behandler vi gulvet med en sæbebehandling, som består af sæbespåner, så du får et flot og holdbart gulv.