Reparation2020-10-08T17:07:11+00:00

Reparation og rensning af terrazzogulve

Professionel reparation af terrazzogulve

Selvom terrazzogulve er robuste og modstandsdygtige, så ælder de også. Mange oplever, at der med tiden opstår revner og sprækker i gulvet, fordi underlaget udvikler sig.

Når dette sker, så står vores medarbejdere hos Danol Terrazzo klar til at hjælpe dig med at reparere dit terrazzogulv. Vi har over 40 års erfaring med reparation af terrazzogulve, og hos os er du altid sikret en professionel håndtering af dit gulv.

Hvordan reparerer vi terrazzogulve?

Vores dygtige og erfarne medarbejdere kan hjælpe dig med at få flotte og fejlfri gulve igen.

Når vi reparerer terrazzogulve, så skærer eller hugger vi gulvet op over jerndragen. Hvor efter der lægges nyt gulv med ny terrazzo.

Alle terrazzogulve er unikke, og der er derfor ikke to gulve der ens. Det betyder, at vi finder den farve, der ligner det nuværende gulv mest, så du får et ensartet flot gulv.

Kontakt os

Få eksperter til at dybderense dit terrazzogulv

Har dit terrazzo brug for en rensning? Så kan vores kompetente og erfarne medarbejdere hjælpe dig. Hos Danol Terrazzo er vi eksperter i at dybderense alt slags terrazzo.

Rensning af terrazzo er et godt alternativ, hvis du ikke ønsker at få slebet dit terrazzogulv. En rensning er effektiv og helt støvfri, hvilket kan være en fordel, hvis der er tale om offentlige instanser, som institutioner og hospitaler.

Hvordan renser vi terrazzogulve?

Terrazzo må ikke renses med almindelig syre. Vi bruger derfor en syre, som er udviklet specielt til terrazzo.

Efter vi har renset terrazzo med den specielt udviklet syre sørger vi for, at fjerne det overskydende, hvor efter vi overfladebehandler gulvet med en sæbebehandling. Sæbebehandlingen gør gulvet nemt at vedligeholde, så det holder i mange år.